Tag : иднината на СЈО

Македонија

Останаа разликите меѓу власта и опозиција за СЈО

МИА Агенција
Работните групи на власта и на опозицијата денеска не постигнаа напредок во однос на законот за Јавно обвинителство, со кој треба да се реши идниот...