Tag : Гореле

Хроника

Гореле бали во Липково, оџак и бандера во Куманово

МИА Агенција
Вчера во кумановско гореле помошен објект, оџак, бандера, информираа денеска од кумановската противпожарна единица. Првиот пожар избувнал на оџак во ресторан, по 18 часот. Пожарникарите...