един јакуповиќ Archives - Слободен печат

Tag : един јакуповиќ

Вести Култура

Един Јакуповиќ: И по Грујо, Русе!?

Слободен печат
Актерот Един Јакуповиќ се огласи со отворено писмо по реакциите на културните работници за смена на раководсвото на МКЦ. Писмото го пренесуваме во целост: „И...