Tag : Џенет Гарсија

Магазин Магазин слајдер Сцена

Водителката ја разбуди фантазијата на фановите со атрактивна фотографија

Васко Спасоски
Водителката на временска прогноза со потекло од Мексико, Џенет Гарсија (29) позираше во кратки панталони со дезен на леопард и со тоа ја разбуди фантазијата...