Tag : чавдар

Вести Ви Препорачуваме Економија

За да се изнајми стан, треба да се дадат куп пари и тон документи

Весна Дамчевска
За да се издаде стан или деловен простор, како што налагаат законите, договорот трeба да се завери на нотар, а потоа да се пријави во...