• бесплатен автобуски превоз

Бесплатниот јавен превоз во Скопје целосно ќе се спроведе за две години, најавија градските власти

Градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, денеска на брифинг со новинарите рече дека за две години целосно ќе се имплементира бесплатниот јавен превоз, при тоа информирајќи дека еден автобус од планираните 250 нови чини 300 илјади евра. Според неа, бесплатниот јавн превоз ќе биде можен откако ќе се елиминираат долговите на ЈСП, кое е во голема …

Бесплатниот јавен превоз во Скопје целосно ќе се спроведе за две години, најавија градските власти Read More »