• беретка

Малку француски шик во секојдневието: Беретка – моден тренд кој повторно владее

Беретката повторно владее со модните трендови! Оваа реченица можете да ја најдете на страниците на кое било модно списание или блог во последно време. Меѓутоа, дали беретката навистина некогаш заминала некаде? Сите ја знаете и сите сте ја виделе, или како симбол на францускиот шик, заштитен знак на сликарите и уметниците или како клучен дел …

Малку француски шик во секојдневието: Беретка – моден тренд кој повторно владее Read More »