13 C
Скопје

Tag : аспасиев

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Зошто пратеникот Апасиев не се фали дека добил државен проект за заштита на семејната куќа?

Слободен печат
Иако долго се чека на ред за поставување пратеничко прашање, приоритетно прашање на „левичарот“ Димитар Апасиев беше дали Министерството за култура планира да преземе итни...