9 C
Скопје

Tag : аристократија

Колумни

Вонматерична аристократија

Бошко Нацевски
Како да го портретираме македонскиот милионер, или богаташ, како што почесто сакаме таквите егземплари да ги именуваме, и ако се согласувате, не од некоја длабока...