Tag : Жанета Гелевска Велјаноска

Жена Магазин

Стил на неделата: Жанета Гелевска Велјаноска, уметница

Слободен печат
– Ќе ги прескокнам сите клишеа за тоа каква треба да биде жената со стил и веднаш ќе кажам, уметницата Жанета Гелевска Велјаноска за мене...