16 C
Скопје

Tag : ЗЏМ Рекордс

Културен печат

Џез-перспективи: Основањето на „ЗЏМ Рекордс“ дојде сосема природно

Тони Димков
Портфолиото на Здружението на џез музичари и слободни уметници (ЗЏМ) е збогатено со уште една дејност и на 21 април на сите дигитални аудиостриминг провајдери...