ФОТО+ВИДЕО | Манекенка и сопруга на фудбалер загинала во страшна несреќа: Пожарникари морале да интервенираат

Викторија Данченко, сопругата на Олех Данченко, фудбалер на грчкиот клуб АЕК, загинала во тешка сообраќајна несреќа. Украинската манекенка, инаку љубителка на брзото возење, го загубила животот во близина на Одеса, нејзиниот роден град. Во моментот на несреќата манекенката го возела мерцедесот на својот сопруг Олег. Надзорните камери го забележале моментот кога Викторија ја изгубила контрола …

ФОТО+ВИДЕО | Манекенка и сопруга на фудбалер загинала во страшна несреќа: Пожарникари морале да интервенираат Read More »