ВИДЕО | Стоеше и плачеше: Мартина побара помош, цел град се крена на нозе – Нејзиниот апел го блокираше сообраќајот

Кога Мартина Шушиќ, вработена во лабораторијата во психијатриската болница Угљан во хрватскиот град Задар, пред две недели упати апел за помош во форма на облека и обувки за своите пациенти во групата на Фејсбук, ни во своите најлуди соништа не очекуваше дека во четврток во 16.30 часот „реки ќе течат“ од луѓе кои го блокирале …

ВИДЕО | Стоеше и плачеше: Мартина побара помош, цел град се крена на нозе – Нејзиниот апел го блокираше сообраќајот Read More »