Tag : Система

Вести Култура

Во МСУ се отвора изложба на Никола Радуловиќ

Слободен печат
Никола Радуловиќ е добитник на наградата за најуспешен автор и дело на XII Биенале на млади уметници доделена од Музејот на современата уметност – Скопје....