Tag : Сцети Николе

Вести Македонија

МТСП: Од 311 објекти на градинки не е отворен само еден, се чека на ковид тест на вработена

Слободен печат
Од 70 функционални градинки со 311 објекти во држава, само еден кој е дел од градинката „Рахилка Гонева” од Свети Николе денеска не е отворен...