Не постои пооригинална честитка за 8 Март: Најубавите цитати за жените што ги смислиле големите писатели

Ако немате креативна идеја која би сте ја искористиле како честитка за Денот на жената, секогаш можете да ги искористите зборовите на големите писатели. Паоло Коелјо Она што е судено секогаш ќе најде начин. Шекспир Кога те видов, се вљубив. А ти се насмевна, зашто знаеше. Џ. Р. Р. Толкин Повеќе би сакал да поминам …

Не постои пооригинална честитка за 8 Март: Најубавите цитати за жените што ги смислиле големите писатели Read More »