• осама бил ладен

Се продава куќата на Осама Бин Ладен

Ибрахим бин Ладен, полубрат на некогашниот лидер на терористичката мрежа Ал Каеда, Осама бин Ладен, ја стави на продажба својата луксузна куќа во Лос Анџелес. Како што се наведува, објектот се продава по цена од 28 милиони долари, откако била празна 20 години, уште од терористичките напади во САД на 11 септември 2001 година. Изградена …

Се продава куќата на Осама Бин Ладен Read More »