• новоматик

Групацијата НОВОМАТИК во Македонија (Адмирал, Астра и Казино „Фламинго“ Гевгелија) и АПЕКС Македонија во изминатиов период донираа медицинска опрема во вредност од 200.000 евра

Во овој исклучително тежок период за граѓаните на нашата држава, како и за институциите кои се соочуваат со ефектите од пандемијата од КОВИД-19, групацијата Новоматик во Македонија (Адмирал, Астра и казино Фламинго хотел Гевгелија) и Апекс Македонија реализираа хуманитарна акција преку која донираа медицински кревети и дезинфекциони средства во износ од 200.000,00 евра. Решивме дека …

Групацијата НОВОМАТИК во Македонија (Адмирал, Астра и Казино „Фламинго“ Гевгелија) и АПЕКС Македонија во изминатиов период донираа медицинска опрема во вредност од 200.000 евра Read More »