Tag : мјузикли

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Почина британскиот режисер Алан Паркер: Неговите филмски остварувања освоија многубројни награди и долго ќе се памтат!

Слободен Печат
Еден од најуспешните британски филмски режисери, Алан Паркер, почина денеска на 76-годишна возраст, соопшти неговото семејство. Паркер има режирано голем број познати филмови, вклучувајќи „Bugsy...
Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Однеси ме низ овој дожд ти врвицо/ за да ме вратиш блага во овој пристан мал/ во ова нежно седало на сонот, – опеа поетот...