Tag : Меѓународната финансиска корпорација

Вести Економија

ИНТЕРВЈУ Џорџина Бејкер, потпретседателка на ИФЦ за регион: Во македонското стопанство вложивме 400 милиони долари

Весна Дамчевска
Џорџина Бејкер е потпретседателка на Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) – членка на Групацијата Светска банка, задолжена за Латинска Америка, Карибите, Европа и за Централна Азија,...