Tag : Македонци со исламска религија

Вести Македонија

Божиќна честитка од Сојузот на Македонците со исламска религија

Слободен печат
Претседателот на Сојузот на Македонците со исламска религија, Латиф Пајкоски, од свое и од име на Сојузот, упати честитки до поглаварот на Македонската православна црква...