Tag : Комесар за бегалци

Вести Македонија

Спасовски и Жерновски во Женева на состанок на Извршниот комитет на УНХЦР

МИА Агенција
Делегација од Република Северна Македонија, предводена од заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во чиј состав...