Tag : Ќе му се јавам на татко ти

Вести Култура Магазин слајдер

Разговор со Леон Ристов: Што значи да се биде маж и да се биде родител?

Слободен печат
Филмот „Ќе му се јавам на татко ти“ е второ краткометражно остварување на Леон Ристов, студент на завршната четврта година на Универзитетот „Веслијан“ во Конектикат,...