Исвиркана владината делегација на Мечкин Камен: Ова е место за херои, не за предавници

На Мечкин Камен во Крушево околу 11.30 часот релативно мал број посетители ги пречекаа претставниците на Владата, кои беа исвиркани од дел од присутните. „Ова е место за херои, не за предавници“, „Никогаш Северна, само Македонија“ , викаа присутните кон владините функционери. Во Крушево каде што настаните се одбележуваат под покровителство на републичкото Собрание, владината …

Исвиркана владината делегација на Мечкин Камен: Ова е место за херои, не за предавници Read More »