Tag : Хрватски летопис

Вести Култура

„Хрватски летопис“ – долговечна филмска платформа

Слободен печат
Во Македонија и регионот списанијата посветени на филмот и културата, воопшто зависат од државата, без никаков интерес од приватниот сектор, излегуваат два до три пати...