24.8 C
Скопје

Tag : Габер

Вести Македонија Слајдер

ВИДЕО | Габер: Водејќи се од принципите на ЕУ, Македонија не треба да биде жртва туку пример

Слободен печат
Пред се уморни се јавноста, луѓето, граѓаните кои очекуваат еден процес после НАТО да продолжи кон ЕУ, со оглед на преземените чекори кои не беа...
Вести Македонија

Габер: Академијата не фаворизира кандидати за судии и јавни обвинители

Слободен печат
Директорката на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев”, Наташа Гебер Дамјановска, изјави дека Комисијата, вработени во Академијата и таа лично работат строго професионално...