Tag : фотокопир

Забава Магазин Магазин слајдер

Што ќе се случи доколку оставите мачка сама со фотокопир? Погледнете го овој урнебесен резултат! (ФОТО)

Слободен Печат
Доколку сте се прашувале некогаш што би добиле ако фотокопирате мачка, конечно стигнува одговор! На твитер-профилот @ichigopants48 беше објавен резултатот што се добива кога една...