Tag : елена даскалова

Колумни

Беше ли еднаш во Холивуд!?

Слободен печат
Верувам дека секој фан на работата на Тарантино сакал да види како тој гледа на едно од најбруталните убиства во историјата на Холивуд и крајот...
Колумни

Да не им вртиме грб на децата со попреченост

Слободен печат
Сигурна сум дека секој од нас има талент и потенцијал да придонесе, колку што може, во градење на свет во кој предрасудите и стереотипите скоро...