ФОТО СТОРИЈА | Романтична глетка на снежна Москва денес: Снегот ги зближува луѓето…

Романтички глетки на денешна Москва каде танцува снегот.     View this post on Instagram   A post shared by Марина Войкина (@marinavoikina) На радост на жителите на овој преубав град, најголемото лизгалиште во Москва ќе биде отворено утре. Како што е објавено на веб-страницата на московското градско собрание, темата на новата сезона ќе биде …

ФОТО СТОРИЈА | Романтична глетка на снежна Москва денес: Снегот ги зближува луѓето… Read More »