1 C
Скопје

Tag : репортери бес граници

Вести Свет

Репортери без граници бара од ОН специјален претставник за безбедноста на новинарите

Илинка Иљоска
Репортери без граници (РСФ) го повтори своето барање испратено до Генералниот секретар на Обединетите нации да создаде функција за специјален претставник за безбедноста на новинарите,...