• ракотворби

ЈП „Лајка“ и ЗОО Скопје оваа сабота организираат Хуманитарен базар за кучињата во прифатилиштето

ЈП „Лајка“ и ЗОО Скопје оваа сабота организираат Хуманитарен базар за кучињата во прифатилиштето. Хуманитарниот базар е дел од кампањата „Милениците се наше семејство, не ги напуштајте!“, која успешно се спроведува преку различни активности и настани изминатите неколку месеци. Како што информираат организаторите на настанот, на овој хуманитарен базар со свои ракотворби може да се …

ЈП „Лајка“ и ЗОО Скопје оваа сабота организираат Хуманитарен базар за кучињата во прифатилиштето Read More »