Tag : либерални ставови

Вести Свет

Трамп критикуваше двајца Врховни судии за нивните либерални ставови

Слободен печат
Претседателот на САД Доналд Трамп денеска искритикува две судијки на Врховниот суд на САД поради нивните либерални ставови. Како што изјави Трамп, судиите Соња Сотомајор...