1 C
Скопје

Tag : компјутерски вид

Ви Препорачуваме Магазин Магазин слајдер Технологија

Синдром на компјутерски вид: Што се случува со очите после 3 часа гледање во екран?

Слободен печат
Синдромот на компјутерски вид е посебна медицинска состојба која е поврзана со зависноста на поединецот од дигитални уреди, како што се компјутери, мобилни телефони, видео...