Tag : јован крстител

Вести Македонија

ДЕНЕСКА Е СТРОГ ПОСТ: Погледнете што не треба да јадете според верувањата

Слободен печат
Денеска според верскиот календар се одбележува св, Јован Крстител, празник кој секоја година се одбележува на 11. септември. Во народниот говор се овој празник среќава...