Tag : безбедна храна

Вести Економија

Димковски: Воведувањето нови технологии и ефикасни советодавни услуги, клучно за конкурентно земјоделство

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, од денеска во следните два дена е во официјална посета на Република Словенија. Во рамки на посетата,...
Вести Македонија

Во земјава се јаде безбедна храна

МИА Агенција
Во првите пет месеци од годинава извршени се околу 50 илјади контроли за безбедност на храната во земјава и се поднесени две кривични пријави против...