Tag : андреј ватутин

Кошарка Спорт

Првиот човек на ЦСКА со решение за кризата – продажба на пиво?

Слободен печат
Претседателот на рускиот кошаркарски клуб предлага внатре во спортските арени да започне продажба на пиво. На тој начин клубовите би можеле да дојдат до додатни...
MacedonianAlbanian