8 C
Скопје

Tag : Агон канал

Вести Регион Слајдер

Албанија ја изгуби правната битка со Франческо Бечети: Треба да му плати 110 милиони евра

Слободен печат
Албанија дефинитивно го загуби случајот против италијанскиот претприемач Франческо Бечети, во врска со обештетувањето што тој го побара за затворањето на телевизијата „Агон канал“ во...