Tag : Афет Јашари

Вести Култура

Националните установи до 1 август ќе ја доставуваат нацрт-програмата до Министерството за култура (ВИДЕО)

Слободен печат
Културата е поврзана со публиката. Владата донесе Уредба со законска сила, за примена на Законот за култура за време на вонредна состојба, со цел, наместо...