Виц на денот: Точно

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Бизнисмен си купил џип 4х4 и го паркирал пред зградата во која живее.

Во текот на ноќта локалниот пијаница Трпе случајно го здогледал натписот 4×4, извадил шајка и допишал 4х4 = 16.

Наредниот ден сопственикот бесен го однел џипот на сервис за да му го префарбаат тој дел.

Следната ноќ се повторило истото и така цела недела.

Конечно бизнисменот се сетил и си нарачал во автосервисот натпис 4х4 = 16 и задоволен си го паркирал џипот пред зградата.

Вечерта кога пијаницата го видел новиот натпис, ја извадил шајката и напишал „ТОЧНО!“

Видео на денот