3 C
Скопје

Tag : васил огненоски

Вести Македонија Слајдер

Синот на човекот што доби срце: Семејството на Емилија да знае дека нејзиното срце уште чука

Слободен печат
Васил Огненовски, синот на човекот што доби срце од починат донор не ја криеше радоста што неговиот татко успеа повторно да ја добие најважната битка....