Tag : Минеролошки музеј

Македонија

Пробиштип доби три проекти од Агенцијата за рурален развој

Горан Наумовски
Општина Пробиштип годинава доби средства од Агенцијата за рурален развој за реализација на три проекти. Вкупната инвестиција во проектите, кои ќе се финансираат од Агенцијата,...