Tag : мендо димески

Колумни

Спас од задушување на критичката мисла

Мендо Димовски
Имајќи ги предвид негативните појави во некои здруженија на пензионери, во поранешна колумна се осврнав на однесувањето на еден претседател кој, речиси пред самата активност...