Tag : интернет цензура 2020

Вести Македонија

Македонските граѓани имаат малку ограничувања на интернет

Слободен Печат
Според истражувањето за „Интернет цензура 2020″, под наслов „Глобална мапа на Интернет рестрикции”, Македонија се наоѓа во групата со малку онлајн ограничувања. Земјава е оценета...