Tag : е среќно

Магазин Семејство

Валканото дете е СРЕЌНО дете!

Слободен печат
Како што се раѓа детето, тоа некако доаѓа во комплет со дамки и еден куп валкани алишта. Но, тие не претставуваат товар, затоа што бебето...