Tag : џорџ бејтс

Кошарка Спорт

Британец сака да си ја ампутира ногата бидејќи не му дозволуваат да учествува на Параолимписките игри

Слободен печат
Бејтс смета дека е проморан на ваков радикален чекор поради неодамнешната промена воправилата со кој не му се дозволува да се натпреварува во овој спорт,...