• детски додаток

Виц на денот: Детски додаток

Залетано влегува Трпе дома и задишан и вика на Трпана: – Жено,дали слушна? – Што? – Владата одлучила да дава детски додаток на сите семејства кои имат по пет деца. – Ама ние имамо само три. – Ќе ми простиш жено, ама ја малку ти бев неверен едно време и у другото маало имам уште …

Виц на денот: Детски додаток Read More »