„Операција КОВИД-19“: Задолжителна детска е-книга за секој родител!

Операција КОВИД-19“, електронска книга за деца со која на вашите најмали ќе им објасните што всушност е коронавирусот, што можат тие да направат додека се дома, но и што се случува со светот во овој момент.

Приказна која низ призмата на супер херои ќе им помогне на децата да сфатат што претставува овој вирус, но и ќе им даде шанса да бидат тајни агенти кои се борат против коронавирусот и едноставно да бидат херои од дома.

Овој водич за деца – Операција КОВИД-19 е електронски прирачник преведен на 37 светски јазици меѓу кои и на македонски јазик.

Електронската книга на македонски јазик бесплатно можете да ја симнете од официјалната веб страна на овој ЛИНК.

Драги родители, заедно со вашите деца бидете тајни агенти во борбата со коронавирусот, вклучете се во „Операција КОВИД-19“ и со помош на оваа електронска книга бидете херои во ова време.

Видео на денот