„Операција КОВИД-19“: Задолжителна детска е-книга за секој родител!

Операција КОВИД-19“, електронска книга за деца со која на вашите најмали ќе им објасните што всушност е коронавирусот, што можат тие да направат додека се дома, но и што се случува со светот во овој момент. Приказна која низ призмата на супер херои ќе им помогне на децата да сфатат што претставува овој вирус, но …

„Операција КОВИД-19“: Задолжителна детска е-книга за секој родител! Read More »