ВО ЖИВО | Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за финансии Бесими

Фото: Скриншот

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерот за финансии Фатмир Бесими во врска со Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за финансирање на единиците на локалната самоуправа.

Видео на денот