Tag : медведев

Забава Магазин

НЕЖНАТА СТРАНА на рускиот премиер: Погледнете како МЕДВЕДЕВ си игра со кутрето (ВИДЕО)

Слободен печат
Рускиот премиер Дмитри Медведев објавил видео од младиот пес кој го добил на подарок од претседателот на Туркменистан, кој во мај на Медведев му подарил...